Știu că sunteți sastisiți de a auzi încă o dată în plus despre teoria conspirației și a faptului că noua ordine mondială este un plan pus la cale cu mult timp în urmă de câteva grupuri de putere subterană: unul bancar (cu sediul la Londra), unul spiritual (cu sediul la Vatican) și unul la DC Washington (SUA), nu mai este vreme să dormim sau să ne lăsăm manipulați. Sursele naziste ale globalizării sunt acum evidente. Auzisem și eu că Vaticanul a ajutat la scăparea de pedeapsă și de închisoare a unor criminali naziști, traversându-i oceanul Atlantic în America de Sud.

Sunt lucruri grave care se petrec acum și numai ochii osteniți de televizor și de știrile ‘dezinformative’, creierele otrăvite cu fluor și mâncare toxică (Codex Alimentarius), nu le pot sesiza. Vă rog să urmăriți filmulețul de cincizeci de  minute, care sper să vă dea de gândit, și să contribuiți activ la formarea noii conștiințe care trebuie să schimbe lumea aceasta în care trăim.

La drept vorbind, toate câte le-am văzut și citit în acest film sunt coroborate cu alte informații cu care, sunt sigură, ați intrat și voi  în contact. Știți și despre ACTA și despre faptul că se încearcă din răsputeri limitarea accesului la această bancă uriașă de informații care este, INCĂ, internetul.

Nu uitați: evitați fluorul din apă (din păcate și apa minerală plată și carbogazoază vândute prin magazine este plină de fluor și cloruri – vă rog chiar să citiți etichetele și să vă convingeți), evitați pastele de dinți cu fluor (spălați-vă cu bicarbonat sau cu sare de mare, nu au același gust, dar sigur sunt sănătoase și albesc dinții), încercați să limitați cumpărarea de produse, alimente și băuturi toxice (nu mai cumpărați mult, ci puțin și bun din magazinele bio). Și, în general, mai important decât banul care te transformă într-un veșnic consumator sclav, este să vă cultivați grădina, la propriu și la figurat: mintea și sufletul, iubirea și pacea.