Fiindcă vorbeam despre ce e bine să mănânce omul, ca să-și păstreze sănătatea, de vreme ce majoritatea bolilor noastre provine dintr-o alimentație greșită, am să vă prezint un antreu numit ‘carpaccio‘. Ne-am înconjurat de lucruri care ne dăunează în cel mai înalt grad, care ne induc celule distrugătoare în corp, într-un cuvânt ne provoacă cancer.
Pentru cei care încă nu știu, a mânca carpaccio înseamnă a mânca carne de vițel crudă. Sunt, mai exact, felii de vițel tăiate foarte subțire, aproape transparente de subțiri ce sunt.
Cum se consumă carpaccio în cel mai simplu și ‘negătit‘ mod?
Se pune o felie de carne pe pâine prăjită, unsă în prealabil cu unt sau cu puțin ulei de măsline, iar deasupra feliei de carne se presară sare și piper. Eu mai adaug cimbru (este știut că acest ingredient este, alături de lămâie și usturoi, un antibiotic natural) și usturoi granule.
E un deliciu, vă garantez. Și, în afară de asta, cuprinde fier, atât de necesar eliminării anemiei la copii și procesării vitamiei D în organism.